1 maj 2018
14:00

Nacka FC

Referat: Stureby SK - Nacka FC

Efter en inledning där vi hamnar lite fel i positionerna så hittar vi mer och mer rätt och gör också både 1-0 & 2-0 efter bollvinster högt upp i banan. Strax innan paus får vi tyvärr en straff emot oss men går ändå till halvtidsvila med 2-1-ledning.

I andra halvlek hittar vi en mycket bättre balans i spelet och när 3-1-målet kommer känns det som att vi via vårt otroligt tajta försvarsarbete över hela banan stänger matchen.

Skön seger mot bra motstånd i blott andra 11-mannamatchen. Det finns fortfarande otroligt mycket att jobba med i spelet, men det finns ännu fler positiva signaler att ta med sig.